Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

​Kameraovervågning skaber større tryghed

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

​Kameraovervågning skaber større tryghed

​Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

​TV-overvågning hjælper med til at beskytte både mennesker som ejendomme, og skaber derved sikre miljøer for alle som ønsker at have mere tryghed i hverdagen.​

​Der findes mange former for kameraovervågning. Eksempelvis består et system med TV-overvågnings af et antal kameraer, der er hensigtsmæssigt placeret på områder, hvorfra de optager og sender billeder til monitorer opsat i overvågningscentralen.

​Det optimale system inden for TV-overvågning sender billeder i fineste kvalitet både i dagslys og aftenlys og er desuden nemt og fleksibelt at anvende.

John drejer logo grå

TV-overvågning

Vi har stor erfaring med området, hvorfor vores specialister har den nødvendige viden – og så fører vi kun anerkendte kvalitetsprodukter inden for TV-overvågning. Vil du høre mere om dine muligheder inden for kameraovervågning, kan du altid rådføre dig med os. 

Vi kan tilbyde følgende indenfor TV-overvågning

  • Rådgivning og projektering
  • Dokumentering
  • Levering og montering
  • Ad hoc service
  • Intelligente løsninger
  • Service på eksisterende anlæg 

Har du fået serviceret din videoovervågning?

​Vi tilbyder service på alle typer af videoovervågning, så du er sikret gode billeder og stabil drift. 

Få en kameraovervågning der er tilpasset dine omgivelser

Det er muligt at få kameraovervågning overalt, hvor det giver mening for dig på din private grund eller virksomhedens arealer.

​Hos John Drejer Låse & Sikring A/S har vi TV-overvågning, der kan tilpasses de fleste omgivelser, såvel som ethvert sikkerhedsbehov du end måtte have.

​Ønsker du professionel hjælp til opsætning af videoovervågning i din virksomhed eller kameraovervågning privat, er vi parate til at hjælpe dig.

​Kontakt os for aftale om TV-overvågning

Vi har stor erfaring med området, hvorfor vores specialister har den nødvendige viden – og så fører vi kun anerkendte kvalitetsprodukter inden for TV-overvågning.

​Vil du høre mere om dine muligheder inden for kameraovervågning, kan du altid rådføre dig med os. Kontakt os​ for at aftale nærmere, så vi kan hjælpe med at finde den rette løsning, der skaber tryghed for dig.

​Du kan ringe eller skrive til os på telefon 86 40 68 10 eller på laase@john-drejer.dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål inden for TV-overvågning samt andre ydelser.

Vælg det rette produkt til dit behov

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.

Det DREJER sig om sikkerhed