Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer låse & sikring A/S

Sikringsløsninger til alle behov

John Drejer Låse & Sikring holder Danmark sikker. Vi beskæftiger os med alle former for sikringsløsninger til små og store virksomheder samt private.

John Drejer Låse & Sikring A/S tilbyder forskellige muligheder indenfor mekanisk sikring.

Vi forhandler blandt andet mærkerne;

  • ​ABUS
  • RUKO
  • ​SALTO
  • ASSA ABLOY / Ruko
  • Mul T Lock
  • ​EVVA
  • Dormakaba
  • ​Panasonic
  • Dahua
  • Hikvision

Vi laver låsesystemer til ethvert formål, både til virksomheden og den private. Vi sammensætter det efter dine behov og ønsker. Alle vores nye låsesystemer er patenteret og F & P godkendt, så sikkerheden er i top.

Kontakt os for mere info om de enkelte mærker, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Previous slide
Next slide

John Drejer A/S

Låse & Sikringspartner

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

SIKRINGSLØSNINGER

LÅSE

Låsesystemer

John Drejer Låse & Sikring A/S leverer forskellige typer låse og låsesystemer til dit behov.

ADGANGSKONTROL

Adgangskontrol

Vi er specialister inden for adgangskontrol fra professionelle producenter.

TV OVERVÅGNING

Tv overvågning

Vi tilbyder skræddersyede TV-overvågningsløsninger til dit hjem eller virksomhed.

PORTTELEFONI

Port/dør telefoni

Vores sortiment af port- og dørtelefoner omfatter førende mærker som Fermax, Scantron m.fl.

ALARMER

Alarm

Vi monterer alarmsystemer og tyverialarm til både private og erhverv i hele Østjylland.

GITTERSIKRING

Gittersikring

Vi tilbyder gittersikring af høj kvalitet til virksomheder og et bredt udvalg af mekanisk tyverisikring.

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig. 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hos os sikrer vi altid, at du får et konkurrencedygtigt tilbud, uanset om du har behov for udskiftning af låse, installation af overvågning eller sikring af din virksomhed. Vores mål er at sikre, at du modtager en god pris for den pågældende service, og vi er dedikerede til at opfylde dine behov på bedste vis.

Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i adgangskontrol fra forskellige professionelle producenter. Adgangskontrol er en nem og fleksibel løsning, der har mange muligheder. Kontakt os og få en snak om dine muligheder, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af anerkendte mærker inden for låse og låsesystemer. Vi kan rådgive dig om det bedste produkt til dine behov og fordelene ved hver løsning. Kontakt os på telefon 86 40 68 10 eller e-mail laase@john-drejer.dk for mere information eller spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig.

Moderne låsesmede udfører i dag en bred vifte af services udover blot at fremstille nøgler, åbne døre og udskifte låse. Hos os kan vi derfor også tilbyde mange andre sikkerhedsfremmende tjenester, der hjælper med at forhindre indbrud. Vi fører førende mærker inden for adgangskontrol, gitterporte, overvågning, dørtelefoner og meget mere, som alle bidrager til at øge din sikkerhed. 

Hos John Drejer Låse & Sikring kan du få et uforpligtende tilbud. Vi sikrer, at vi indhenter alle nødvendige detaljer for at kunne udarbejde et tilbud til dig. Du kan kontakte os på mailen laase@john-drejer.dk, så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud. Uanset om du har brug for låse, sikringsløsninger eller andre sikkerhedstjenester, er vi klar til at hjælpe dig.

 

Kvalitetsbevidst låseservice med kundens behov i centrum

John Drejer Låse & låse Sikring A/S er din partner inden for mekanisksikring. Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsløsninger og repræsenterer førende mærker som ABUS, EVVA, ASSA ABLOY (RUKO), DORMA, og Mul T Lock.

Uanset om det er til din virksomhed eller dit hjem, skræddersyr vi låsesystemer efter dine behov og ønsker. Vores dedikerede folk sørger for, at dine specifikke krav bliver opfyldt, og at sikkerheden er i top.

Vi er stolte af at levere patenterede og F & P-godkendte låsesystemer, der giver dig den nødvendige tryghed og beskyttelse. Hos os er din sikkerhed vores højeste prioritet.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores produkter og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at opnå den ønskede sikring. Vi er klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning til dine sikkerhedsbehov.