Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

​Port & Dør-telefoni

Har du brug for en dør- eller porttelefon i din virksomhed, boligforening eller dit private hjem?​

Port & Dør-telefoni

Ønsker du et tilbud på en port- eller dørtelefon til dit hjem eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at assistere dig og glæder os til at hjælpe. Du kan kontakte os på det nedenstående telefonnummer eller sende os en mail.

Professionel port og dør-telefoni

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind.

Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

​Vi har et væld af unikke systemer, som er til for at gøre hverdagen mere sikker for dig, dine ansatte eller beboerne i din ejendom.​​

20220502_095908

​Få et uforpligtende og skarpt tilbud

​Vi rådgiver dig gerne om de mange forskellige systemer, således at du får den helt rigtige løsning til dine behov.

Kontakt os for at høre mere på telefon ​86 40 68 10, eller skriv til os på laase@john-drejer.dk Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi servicerer alle mærker

Det gælder bl.a. Fermax, Ritto, Scantron og Siedle.​

Vælg det rette produkt til dit behov

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.