Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

Elektronisk adgangskontrol

Få adgangskontrol uden mekaniske nøgler

Med et elektronisk låsesystem kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb. Skal vi hjælpe dig med installation af elektronisk adgangskontrol?

Adgangskontrol

Adgangskontrol er en nem og fleksibel løsning, der har mange muligheder. Kontakt os og få en snak om dine muligheder, så rådgiver vi dig til den bedste løsning. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Fordele ved elektronisk adgangskontrol

  • Forbedring af sikkerheden
  • Forøget brugervenlighed
  • Økonomiske fordele med videre
  • Undgå at der er nøgler i omløb

Adgangskontrol
​uden mekaniske nøgler

Elektronisk adgangskontrol har i de seneste år vundet større og større indpas mange steder i Danmark.

Væksten i markedet for elektroniske låsesystemer har blandt andet været drevet af øget fokus på brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser.

I samarbejde med vores leverandører har John Drejer Låse og Sikrings’ sikringskonsulenter aktivt fulgt udviklingen i markedet og opbygget stor erfaring med at levere den rigtige løsning til den konkrete opgave samt den komplicerede udfordring.

​Vi servicerer kunder i hele Østjylland​.

Få et tilbud på elektronisk adgangskontrol

Må vi give dig et uforpligtende tilbud på et førende elektronisk låsesystem?

122

Få et gratis sikkerhedstjek

Elektronisk adgangskontrol er en nem og fleksibel løsning, der har mange muligheder. Kontakt os og få en snak om dine muligheder, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Har du nogle spørgsmål omkring elektroniske låsesystemer, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 86 40 68 10, eller du kan skrive til vores e-mail laase@john-drejer.dk.

​Husk at du også kan bestille et gratis sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud på forskellige låsesystemer hos os.​

Vælg det rette produkt til dit behov

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.