Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

Alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland.

Alarmanlæg og tyverialarmer

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Vi har specialiseret os i SPC, Jablotron og AJAX, og vi har også et stort kendskab til de andre gængse AIA-centraler. Ønsker du en tyverialarm til hjemmet, har vi mange års erfaring med alarmsystemer til hus og til alle typer virksomheder.

​Vi fører et stort udvalg af alarmsystemer til både private kunder, større og mindre erhverv samt offentlige institutioner i Østjylland. Vælg mellem vores enkle og prisvenlige modeller eller den omfattende løsning, som inkluderer avancerede funktioner såsom overfaldsalarm, videoovervågning og adgangskontrol.

F&P godkendt

​Uanset hvilke alarmsystemer til privat, du vælger, sikrer vi dig en stabil og individuelt tilpasset løsning for maksimal sikkerhed.​​ John Drejer Låse & Sikring A/S er F&P godkendt alarminstallatør, hvilket er din garanti for en alarm af højeste kvalitet, som lever op til de nyeste F&P regler​

Hvad koster montering af alarmsystemer?

Vi anvender udelukkende registreret udstyr af højeste kvalitet, så du er sikker på at få en pålidelig tyverialarm, som fungerer, når det gælder. Prisen på en alarm afhænger af hvilken model du ønsker, og hvad dine behov er.

Vent dog ikke til skaden er sket – kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm eller andre alarmsystemer.

Ring til os på telefon 86 40 68 10 eller send en e-mail til laase@john-drejer.dk.

Så vil vores faguddannede låsesmede og eksaminerede sikringsledere besvare dine spørgsmål samt stå til rådighed med professionel vejledning.​

Har du brug for en tyverialarm?

Vi har et stort udvalg af alarmer til både privat og erhverv. 

Vælg det rette produkt til dit behov

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.