Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John drejer logo grå

ISO Certificering 9001:2015

John Drejer Låse & Sikring A/S er ISO Certificeret indenfor salg, projektering, installationsservice og vedligeholdelse af AIA-, ADK- og TVO anlæg samt mekanisk sikring.

ISO Certificeret

Vi har som ISO Certificeret virksomhed årligt gennemgang af ekstern auditør i forhold til vores arbejdsgange og kvalitetssikringssystem. Det betyder at der stilles store krav til os i dagligdagen og den måde vi arbejder

På. For dig som kunde, betyder det at du har sikkerhed i kvaliteten af vores arbejde samt tryghed i forbindelse med forsikringssager – arbejdet bliver altid udført efter gældende krav og lovgivning af veluddannede montører.

John drejer logo grå

Kontakt os

Uanset om du har brug for akut hjælp med låseservice eller vil have et godt tilbud på en sikringsløsning, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 86 40 68 10 eller skrive laase@john-drejer.dk.​

Årets håndværker 2023

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S har vi brede kompetencer inden for vores fag, hvor vi blandt andet tilbyder traditionel låseservice, adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer, som har brug for en fast låsepartner i Østjylland.

Kontakt os for at høre mere. Du kan ringe på telefon 86 40 68 10 eller skrive laase@john-drejer.dk.​