Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

Kalde og Evakueringssystem

John Drejer Låse & Sikring A/S holder Danmark sikker. Vi beskæftiger os med alle former for sikringsløsninger til små og store virksomheder samt private.

John drejer logo grå

Låse & Sikringspartner

Vil du have et tilbud på kalde og evakueringssystem. 
Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Systemer til terrorsikring og evakuering

Kommunikationssystemer er i dag et vigtigt værktøj til situationskontrol samt håndtering af direkte trusler og alarmerings- og evakueringskald.

John Drejer Låse og Sikring A/S tilbyder sikre og effektive løsninger, der er tilpasset jeres behov og kan stå imod dagens såvel som morgendagens udfordringer.

Anlæg til terrorsikring og anden sikkerhed i topklasse

Vi leverer skræddersyede sikkerhedssystemer på alle niveauer, og samarbejder med verdens førende producenter inden for sikkerhed og alarmeringsanlæg.

Som sikringsvirksomhed er vi solidt forankret i Randers, – men vores kunder er fordelt over hele landet. Vi er anerkendt for et højt serviceniveau og stor faglig ekspertise i forbindelse med såvel større som mindre opgaver.​

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig. 

Mange muligheder med et moderne sikringssystem

Anvendelsesmulighederne ved et moderne sikringssystem kan for eksempel være:

 • Alarmsystem
 • Terrorsikring og varsling
 • Kameraovervågning
 • Kaldeanlæg
 • Evakuering
 • Panikknap
 • Aflåsning
 • Samtale
 • Skole klokke
 • Evakueringskald

​Med nutidens teknologi har vi således langt bedre forudsætninger for at blive hørt, set og forstået i kritiske og alvorlige situationer.​

Med udgangspunkt i jeres sikkerhed leverer John Drejer Låse og Sikring A/S, et skalerbart produkt som kan samarbejde med eksisterende udstyr og installatione​r.

Det kan eksempelvis indeholde følgende funktioner:

 • Funktionalitet
 • Overvågning
 • Varsling af hele skolen fra kontoret, men også varsling af hver enkelt lokale.
 • Kaldeanlæg og panikknap i hver enkelt lokale
 • Aflåsning af én eller flere afdelinger af skolen – derved opnås begrænsning/opbremsning af faren, og der vindes ekstra tid til evakuering af andre områder af skolen.


Alt samlet i ét brugervenligt panel

Panelet er let at betjene og bruges til flere dagligdags funktioner som elevkald, generel information, klokke og almindelig samtale. Ved kritiske hændelser bruges systemet til aflåsning af områder, evakueringskald, overvågning samt oplysning til for eksempel politi og brandvæsen.

Vi tager os af alle aspekter omkring jeres sikkerhed

John Drejer Låse & Sikring A/S gør sig gældende inden for alle områder, der vedrører løsning af opgaven, fra rådgivning og projektering, til udførelse og vedligeholdelse.​

Er uheldet ude kører vi gerne ud til dig. Bestil døgnservice ved at ringe til os på tlf.: +45 86406810. Vi rykker hurtigt ud til dig.

Det DREJER sig om gode oplevelser

Få mere information om terrorsikring og alarmsystemer

Et professionelt team af erfarne og dygtige teknikere og elektrikere suppleret med et kompetent hold af administrative medarbejdere og en stærk ledelse er fundamentet for virksomheden, der i dag spreder sig over flere fagområder.

​Ønsker I at høre mere om vores sikringssystemer? I er altid velkommen til at kontakte os for at høre om, hvad vi kan gøre for jeres sikkerhed. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 86 40 68 10 eller send en e-mail til laase@john-drejer.dk​​

Vælg det rette produkt til dit behov

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.