Alsikevej 10

8920 Randers NV

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

JOHN DREJER LÅSE & SIKRING

SALTO låsesystemer

Få elektronisk adgangskontrol i topklasse med et intelligent SALTO låsesystem. Vi er eksperter i rådgivning og montering af SALTO låse.

John Drejer

SALTO låsesystem

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi Abus, som er Tysklands største leverandør inden for låse og sikring. Vi benytter Abus af mange grunde, men den altoverskyggende årsag må siges at være den kvalitet, som brandet repræsenterer.​

Kvalitet til tiden

Få adgangskontrol i topklasse med et SALTO låsesystem

SALTO-låsesystemet er en moderne og effektiv løsning inden for adgangskontrol, der giver enestående sikkerhed og bekvemmelighed til forskellige typer bygninger og organisationer. Med avanceret teknologi og brugervenlige funktioner har SALTO etableret sig som en førende aktør på markedet.

Et af de vigtigste træk ved SALTO-låsesystemet er dets fleksibilitet. Det kan tilpasses til en bred vifte af adgangskontrolbehov og kan implementeres i alt fra små virksomheder til store institutioner som universiteter og hospitaler.

Låsesystemet er designet til at håndtere flere tusinde brugere og adgangsniveauer, hvilket gør det ideelt til organisationer med forskellige afdelinger og niveauer af adgangsrettigheder.

Kvaliteten kan ses og mærkes

SALTO - et låsesystem med masser af fordele

En af de store fordele ved SALTO er dets trådløse teknologi. Dette betyder, at installationen er hurtig og problemfri, da der ikke er behov for at trække kabler gennem hele bygningen.

Systemet fungerer på en elektronisk platform og bruger RFID-teknologi til at autentificere brugerne. Dette gør det muligt at administrere adgangen til forskellige områder og tilpasse rettighederne for hver enkelt bruger med lethed.

Et andet aspekt, der gør SALTO-låsesystemet attraktivt, er dets omfattende rapporterings- og overvågningsfunktioner. Administratoren har fuld kontrol over adgangsloggen og kan se, hvornår og hvor hver enkelt bruger har fået adgang til bestemte områder. Dette er yderst nyttigt i tilfælde af en sikkerhedsforseelse eller behovet for at spore en bestemt persons bevægelser i bygningen.

Kvalitet til tiden

Få adgangskontrol i topklasse med et SALTO låsesystem

Sikkerhed er selvfølgelig et afgørende element i ethvert adgangskontrolsystem, og SALTO skuffer ikke på dette område. Systemet anvender krypterede kommunikationsprotokoller og har avancerede beskyttelsesmekanismer for at forhindre uautoriseret adgang eller hacking. Dette sikrer, at bygningens indhold og beboernes sikkerhed er i trygge hænder.

Endelig er brugervenlighed en vigtig faktor, der gør SALTO-låsesystemet til en god løsning. Det er intuitivt og nemt at bruge for både administratorer og brugere. Administratoren kan nemt tildele adgangsrettigheder og administrere systemet via en brugervenlig software. Brugere kan nemt låse op for døre ved hjælp af smarte kort, nøgler eller endda mobiltelefoner, hvilket gør det bekvemt og problemfrit at bevæge sig rundt i bygningen.

I sidste ende er SALTO-låsesystemet en ideel løsning, der kombinerer høj sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed.

Vil du høre mere om SALTO låse?

Giv os et kald og bliv klogere på hvorfor SALTO er så populær en løsning.

JOHN DREJER LÅSE & SIKRING

Vi kan hjælpe med andet end SALTO låse

Hos John Drejer Låse og Sikring har vi et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.​

Vores mange montører kører i hele Østjylland.

Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Skift indhold
Skift indhold
Skift indhold