Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

RUKO Låsesystemer

John Drejer Låse & Sikring A/S holder Danmark sikker. Vi beskæftiger os med alle former for sikringsløsninger til små og store virksomheder samt private.

John drejer logo grå

Ruko Låsesystem

Med RUKO får du et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Patenteret låsesystem

Med RUKO får du et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

​Låsesystemet passer til alt fra mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner, – og kan skræddersys helt efter ønsker og behov. RUKO kan leveres med tre forskellige sikkerhedsniveauer.

Det betyder, at låsesystemet kan tilpasses alle sikkerhedsniveauer – lige fra indvendige døre på f.eks. kontoret, og til sikring af udvendige døre.

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

​Der er to faktorer som er afgørende, når det angår sikkerheden i et låsesystem. Konstruktionen skal være sikker, og der skal være styr på nøglerne. RUKO er konstrueret efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi.

Derfor er systemet udviklet med en helt ny patenteret nøgleprofil, som – sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning – sætter nye standarder for sikkerhedsniveauet.

RUKO er patenteret, og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler. Derudover består en del af sikkerheden også af, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen.

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig.