Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

Din lokale låsesmed i Århus og omegn

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S beskæftiger os med alle former for sikringsløsninger til både private samt små og store virksomheder i Aarhus.

Årets håndværker 2023

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S har vi brede kompetencer inden for vores fag, hvor vi blandt andet tilbyder traditionel låseservice, adgangskontrol, alarmer, TV-overvågning og meget andet. Vi servicerer en lang række firmaer, som har brug for en fast låsepartner i Århus.

HVAD SKAL VI HJÆLPE MED?

Professionel sikring af dit hjem eller virksomhed

Låsesystemer

John Drejer Låse & Sikring leverer forskellige typer låse og låsesystemer til dit behov.

Adgangskontrol

Vi er specialister inden for adgangskontrol fra professionelle producenter.

LÅSE

Låsesystemer

John Drejer Låse & Sikring A/S leverer forskellige typer låse og låsesystemer til dit behov.

ADGANGSKONTROL

Adgangskontrol

Vi er specialister inden for adgangskontrol fra professionelle producenter.

TV OVERVÅGNING

Tv overvågning

Vi tilbyder skræddersyede TV-overvågningsløsninger til dit hjem eller virksomhed.

PORTTELEFONI

Port/dør telefoni

Vores sortiment af port- og dørtelefoner omfatter førende mærker som Fermax, Scantron m.fl.

ALARMER

Alarm

Vi monterer alarmsystemer og tyverialarm til både private og erhverv i hele Østjylland.

GITTERSIKRING

Gittersikring

Vi tilbyder gittersikring af høj kvalitet til virksomheder og et bredt udvalg af mekanisk tyverisikring.

Tv overvågning

Vi tilbyder skræddersyede TV-overvågningsløsninger til dit hjem eller virksomhed.

Port/dør telefoni

Vores sortiment af port- og dørtelefoner omfatter førende mærker som Fermax, Scantron m.fl.

Alarm

Vi monterer alarmsystemer og tyverialarm til både private og erhverv i hele Østjylland.

Gittersikring

Vi tilbyder gittersikring af høj kvalitet til virksomheder og et bredt udvalg af mekanisk tyverisikring.

Har du fået smækket dig ude?

Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig og har brug for en låsesmed med døgnvagt? Kontakt John Drejer Låse & Sikring A/S – din lokale låsesmed i hele Aarhus og omegn. 

Professionel sikringspartner og låsesmed med døgnservice i Århus og omegn

Hos John Drejer Låse & Sikring er vi blandt de førende lokale låsesmede i Århus og omegn. Vi er altid er klar til at hjælpe med låseservice og sikringsløsninger.

Vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af services, herunder traditionel låseservice, adgangskontrol, alarmsystemer, TV-overvågning og meget mere. Vi er dedikerede til at betjene både private og virksomheder, ikke kun i Århus, men i hele Østjylland og være din pålidelige låsepartner.

Vores døgnservice vagtordning sikrer, at virksomheder altid har adgang til vores låsesmede, der passer på deres sikkerhedssystemer hele året rundt. Uanset om det er oplukning af låste døre eller reparationer efter indbrud, er vi det oplagte valg til opgaven.

Hos John Drejer Låse & Sikring i Århus tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedsforanstaltninger såsom alarmsystemer, låsesystemer, kameraovervågning og adgangskontrol. Vi er også eksperter i omlægning af låse samt terrorsikring. Kontakt os for yderligere information, og lad os sikre dine behov for låseservice og sikring.

John drejer logo grå

Låse- og sikringspartner

Vil du have et tilbud på en låsesmed i Århus, f.eks. i forbindelse med eksempelvis oplukning af dør, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Låsesmed i Århus med en bred vifte af kompetencer

Hos John Drejer Låse & Sikring A/S er vi andet og mere end en låsesmed i Randers. Vi har et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.

Vores mange låsesmede og montører kører i hele Østjylland, både Randers, Aarhus og omkringliggende byer.

Vi er din lokale låsesmed i Århus, Randers og sammen af det østjyske. Vil du have et tilbud på en låsesmed i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Med adgangskontrol kan du nemt og sikkert styre, hvem der har adgang, uden brug af mekaniske nøgler. Låsen låses op med en chip, som kan opdateres løbende, så du undgår, at der er nøgler i omløb.
 

​Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Østjylland.

Flere og flere vil gerne se, hvem de lukker ind. Mange virksomheder har allerede fået video-dørtelefoner installeret, men nu har også private fået øjnene op for fordelene ved video-dørtelefoner og generelt en dørtelefon.

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​

Hos John Drejer Låse og Sikring tilbyder vi gittersikring i høj kvalitet til virksomheder i hele Østjylland og leverer et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring.

John Drejer Låse og Sikring tilbyder et varieret udvalg af automatiske skydedøre og automatik til hængslede døre, garagedøre- og porte, front betjeningsluger, radio sendere og modtagere samt diverse tilbehør.

Få et gratis sikkerhedstjek

Et sikkerhedstjek af din bygning udføres af en af vores dygtige sikringskonsulenter.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hos os sikrer vi altid, at du får et konkurrencedygtigt tilbud, uanset om du har behov for udskiftning af låse, installation af overvågning eller sikring af din virksomhed. Vores mål er at sikre, at du modtager en god pris for den pågældende service, og vi er dedikerede til at opfylde dine behov på bedste vis. Vi er din lokale låsesmed i Randers og omegn.

Hos John Drejer Låse og Sikring er vi specialister i adgangskontrol fra forskellige professionelle producenter. Elektronisk adgangskontrol er en nem og fleksibel løsning, der har mange muligheder. Kontakt os og få en snak om dine muligheder, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af anerkendte mærker inden for låse og låsesystemer. Vi kan rådgive dig om det bedste produkt til dine behov og fordelene ved hver løsning. Kontakt os på telefon 86 40 68 10 eller e-mail laase@john-drejer.dk for mere information eller spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig.

Moderne låsesmede udfører i dag en bred vifte af services udover blot at fremstille nøgler, åbne døre og udskifte låse. Hos os kan vi derfor også tilbyde mange andre sikkerhedsfremmende tjenester, der hjælper med at forhindre indbrud. Vi fører førende mærker inden for adgangskontrol, gitterporte, overvågning, dørtelefoner og meget mere, som alle bidrager til at øge din sikkerhed. Vi er din lokale låsesmed i både Randers, Aarhus og resten af det østjyske.

Hos John Drejer Låse & Sikring kan du få et uforpligtende tilbud. Vi sikrer, at vi indhenter alle nødvendige detaljer for at kunne udarbejde et tilbud til dig. Du kan kontakte os på mailen laase@john-drejer.dk, så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud. Uanset om du har brug for låse, sikringsløsninger eller andre sikkerhedstjenester, er vi klar til at hjælpe dig.

Det DREJER sig om gode oplevelelser