Afdelinger

Randers & Aarhus

+45 86 40 68 10

Døgnservice 24/7

Man - fredag: 08:00 - 16:00 (fre: 15:30)

Åbningstider kontor

John Drejer Låse & Sikring A/S

Dorma låsesystem

Med unikke funktioner og en kvalitet du kan stole på langt ud i fremtiden.

John drejer logo grå

Dorma låsesystem

Dorma låsesystemer tilbyder en bred vifte af produkter og løsninger, der imødekommer forskellige sikkerhedsbehov.

Dorma låsesystem RS8

Dorma låsesystem RS-8 er det ideale låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau du kan opnå indenfor låsesystemer.

Du er sikret mod nøglekopiering, hvilket giver en høj komfort og tryghed. Kombineret med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber du kan forlange af et moderne og patenteret låsesystem.

​Dorma låsesystem RS-8 systemet er helt enestående i hele verden og indeholder en helt ny teknologi. En teknologi som er gennemprøvet og dokumenteret af den Tyske fabrik DOM Sicherheitstechnik GmbH & Co.​

Mekanisk opbygning af RS8

Med 8 aksial stiftkanaler i to linier, samt 3 forskudte kontrol spor åbner vi op for helt nye beskyttelse og sikkerhedskrav. På RS-8 systemet har man valgt at ligge ”sidebjælken” i nøglen det gør blandt andet, at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig overfor brud.

Den nye RS-8 teknologi er meget velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som for eksempel, Domiciler, Hoteller, Kulturhuse, Museum, osv. Alle systemer små som store bliver leveret med et sikkerhedskort som giver dig yderlig sikkerhed.

​DOM Sicherheitstechnik GmbH & Co har bl.a. leveret låsesystemer til Louvre i Paris og det olympiske stadium i Berlin.​​

Har du fået smækket dig ude?

​Har du været så uheldig, at hoveddøren er smækket bag dig.